3 nasveti za pridobitev hitrega kredita

1.Zaprosite za realen znesek hitrega kredita.

Ste v finančni stiski in nujno potrebujete denarno posojilo? Ena izmed možnosti je tudi prošnja za odobritev hitrega kredita. Pred tem pa je pomembno, da natančno precenite svoje finančne oziroma kreditne sposobnosti. Hitri kredit, za katerega zaprosite, naj ne bo previsok, saj v tem primeru obstaja precejšnja možnost, da bo prošnja avtomatsko zavrnjena. Hitri kredit je že v osnovi predviden predvsem za manjše denarne zneske. Običajno lahko tako  zaprosite že za hitri kredit od višine 40 evrov daje. Vašo zmožnost odplačevanja banka preceni predvsem na osnovi vaših rednih dohodkov. Če niste povsem prepričani, za kolikšen znesek hitrega kredita lahko glede na svoje trenutno gmotno stanje zaprosite, se oglasite v najbližji bančni poslovalnici, kjer vam bodo zagotovo znali svetovati.

2. Preverite obrestno mero hitrega kredita pri različnih bankah.

Obrestna mera za odplačevanje hitrega kredita je pri različnih bankah različna. Če potrebujete hitri kredit zgolj za krajši čas in ste prepričani, da ga boste lahko hitro odplačali, potem morda ni bistvene razlike, če pa nameravate hitri kredit odplačevati dalj časa, pa so lahko razlike v višini obresti, ki jih pri vračanju hitrega kredita od vas zahtevajo različne banke, kar  precej visoke. Ne prenaglite se pri izbiri  banke za najem hitrega kredita, saj lahko na ta način finančno situacijo še poslabšate.

3.Izdelajte načrt odplačevanja hitrega kredita.

Čeprav se vam verjetno mudi, pa si vseeno vzemite toliko časa, da razmislite glede tega, na kakšen način boste odplačali hitri kredit. Zavedajte se, da vam ta denar ni podarjen, temveč zgolj posojen. V prihodnje bodo torej po vsej verjetnosti potrebni varčevalni ukrepi. Hitri kredit je zgolj pomoč pri reševanju probleme in ne rešitev sama …

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !