Kredit na hiter in enostaven način

Obstaja nešteto različnih oblik kredita, od potrošniškega pa vse do stanovanjskega oziroma hipotekarnega kredita. Včasih pa moramo kredit dobiti zelo na hitro, brez odobritve delodajalca in dolgega postopka na banki. Takrat pride v poštev najem hitrega kredita. Hitri kredit je nenamenski kredit, ki ga lahko kreditojemalec porabi za karkoli želi. Lahko gre za plačilo daljšega dopusta ali potovanja, pomoč pri nakupu avtomobila, novega pohištva, plačilo šolnine, skratka za karkoli potrebuje komitent nekoliko višji znesek denarja.

Hitri krediti so namenjeni komitentom bank, ki potrebujejo manjše vsote denarja in to na hiter in enostaven način. Za pridobitev tovrstnega kredita mora komitent na račun pri svoji banki dlje časa dobivate redne prilive (plača, pokojnina, študentsko delo, štipendija, renta in podobno). Običajno je minimalno zahtevano časovno obdobje za te prilive vsaj šest mesecev, poleg tega pa banka zahteva tudi korektno in pozitivno poslovanje v tem času. Zneski hitrih kreditov so običajno nižji, maksimalni znesek pa je odvisen od kreditne sposobnosti kreditojemalca.

Katere so prednosti hitrega kredita?

  • Najnižji obrok za hitri kredit lahko znaša že 40 evrov.
  • Vloge za hitri kredit vam ni treba potrjevati pri vašem delodajalcu.
  • Tak kredit banka odobri na osnovi najmanj šestih rednih mesečnih prilivov za katere se ne zahteva, da so prilivi iz naslova redne zaposlitve (za določen ali nedoločen čas).
  • Višina kredita, doba vračila in način zavarovanje so odvisni od poslovnega sodelovanja z banko, praviloma pa so mnogo manj rigidni, mogoči so precej fleksibilni dogovori o višini mesečnega zneska ter načinu vračanja.
  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !