4 najpogostejše oblike kreditov

  • Stanovanjski

Če načrtujete nakup stanovanja ali hiše, morda zgolj obnovo, vendar nimate dovolj prihrankov, so stanovanjski krediti kot nalašč za vas. Odplačilna doba lahko sega vse tja do 30 let, na voljo pa vam je tudi možnost dodatnega zavarovanja za primer brezposelnosti. Izbirate lahko med nespremenljivo in spremenljivo obrestno mero.

  • Potrošniški

Potrošniški krediti so namenjeni nekoliko bolj luksuznim izdatkom, ki si jih sicer ne bi zmogli privoščiti. Sanjske počitnice, tečaj, ki se ga že dolgo želite udeležiti, novo moderno pohištvo, sodobna tehnologija? Vse to je sedaj na dosegu roke … Odplačilna doba pri omenjenem tipu posojila je lahko prav tako zelo dolga – vse do 30 let, podobno kot pri stanovanjskih kreditih.

  • Gotovinski

Ste se znašli v položaju, ko nujno potrebujete določeno vsoto denarja za nepričakovane izdatke? Hitri gotovinski krediti so namenjeni prav tovrstnim situacijam. Z njihovo pomočjo boste lažje prebrodili trenutno finančno stisko in se znova povzpeli na zeleno vejo. Najdaljša odplačilna doba je običajno 8 let, v nekaterih primerih pa je možen tudi najem hitrega bančnega posojila brez zavarovanja.

  • Avtomobilski

Se je vaš stari avto povsem nepričakovano pokvaril? Bi bilo nesmiselno vlagati denar v nadaljnja popravila, vendar vam po drugi strani manjka nekaj denarja za nakup novega vozila? Rešitev je enostavna – avtomobilski krediti, ki vas popeljejo v varnejšo prihodnost!

Moja težava je, kako uskladiti svoje navade na debelo z dohodkom na drobno. (Errol Flynn)

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !