3 razlogi ZA stanovanjski kredit

  • Neodvisnost

Stanovanjski kredit je pot do popolne avtonomnosti – končno! Nič več najemodajalcev, ki imajo na koncu vedno zadnjo besedo, nič več staršev, ki postavljajo pravila in se vedejo, kot bi bili še vedno otrok. Lastna streha nad glavo je vstop v čisto pravo odraslost in samostojnost … Ko ste le vi sami svoj gospodar.

  • Zasebnost

Četudi lastniki ne živijo v isti hiši, pa je lahko nadzor nad vami precej pogost, če seveda nimate posebne sreče in naletite na najemodajalce, ki resnično spoštujejo vašo pravico do zasebnosti. Tudi doma, pri starših, je zgodba po vsej verjetnosti precej podobna. Si ne želite končno brez skrbi povabiti nekoga na obisk? Se vrniti domov, kadar hočete, ne da bi vas kdo opravljal? Stanovanjski kredit vam obljublja vse to in še mnogo več. Zakaj bi živeli z nenehnim občutkom, da nekdo nadzoruje vsako vaše dejanje, in bili nesproščeni?

  • Finančni razlog

Najemnine postajajo vse višje, zato se zdi, da je skoraj povsem nesmiselno zapravljati denar za najem. Znesek, ki ga mesečno namenjajte najemnini, raje preusmerite v odplačevanje stanovanjskega kredita – na ta način boste vlagali v nekaj, kar je vaše. Razlike so namreč minimalne, prednost lastništva pa je več kot očitna. Premislite, kako veliko stanovanje v resnici sploh potrebujete … Pri tem imejte v mislih, da večja površina pomeni tudi več stroškov.

Stanovanjski kredit – končno boste lahko slišali, kako zveni tišina …

  • Share/Bookmark


Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !